Mega eladás! Kedvezmény 35 - 77 % Ennyi nap után fejeződik be

Prémium minőség a piac legjobbjától. Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemények

Nézze meg, hogyan értékeljük ügyfeleink:

Naše reference

Nagyon elégedettek vagyunk a szállítással, és az e-shoppal. A karácsonyfa gyönyörű és az alakja is tökéletes. Az egyik munkatárs, Mr. Procházka segített nekünk online chaten, aki nagyon kedves és segítőkész volt. Ezúton is köszönjük neki ezt.

John and Sara, Leeds

Naše reference

Jó reggelt! Köszönjük szépen a karácsonyfát. A szállítás sikeres volt, és a fa is nagyon szép. Minden barátomnak ajánlom ezt az e-shopot.

Üdvözlettel, Janet

Naše reference

Helló, a karácsonyfámat 5 napon belül kiszállították, és úgy néz ki, mint egy valódi fenyőfa.

Paul Bristolból

Naše reference

Jó reggelt! A karácsonyfánk rendben megérkezett, leginkább a gyerekek nagy örömére. Szeretném megköszönni a segítőkészségüket a vevőkkel való kommunikálásban. Köszönöm.

Üdvözlettel, Mr. Smith, Belfast

Naše reference

Szép napot! Meg szeretném dicsérni az e-shopot. A karácsonyfa nagyon hasonlít a képekre. Egyik kollégájuk azt mondta, hogy messziről nehezen lehet megkülönböztetni egy igazitól – igaza volt. 

Mary, Chester

Naše reference

Jó napot! Egy műkarácsonyfát rendeltem az Önök e-shopjából, amit néhány nap alatt ki is szállítottak. Elégedett vagyok az Önök szolgáltatásaival. Tulajdonképpen én egy kis faluban élek, ahol a postásnak gyakran problémát jelent megtalálni a házamat.

A rendelés után általánosságban tájékoztatva lettem a rendelés státuszáról e-mailen keresztül. Az e-shop továbbá biztosított segítséget telefonon és online chaten keresztül is, így könnyebben tudtam az e-shop munkatársaival kommunikálni.

Üdvözlettel, Mark

Naše reference

Beleszerettem az Önök karácsonyfájába. Általánosságban én előnyben részesítem az élő karácsonyfákat, de ez annyira igazinak tűnik! Az anyagok és az ágak sűrűsége valódi fa látszatát keltik.

Mindez bizonyosságot nyert a rokonaim látogatásakor. Azt hitték, hogy a karácsonyfám élő, mint az előző években, egészen addig, míg el nem mondtam nekik, hogy ez egy műkarácsonyfa.

Köszönöm.

Adele, Manchester

Naše reference

Jó reggelt! Egy műfenyőt vásároltunk az e-shopban, amivel nagyon elégedettek vagyunk. A karácsonyfa szép, csakúgy mint a doboz, amiben szállították, amit még mindig használunk.

Karl, York

Naše reference

Ez volt az első online rendelésem. Nem voltam biztos a folyamatban, így felhívtam a megadott telefonszámot, amin egy munkatárs elmagyarázott mindent és segítő tanácsokkal látott el. Sosem tudhatja az ember az online vásárlásoknál, de miután megérkezett a fa, nagyon elégedett voltam.

A karácsonyfa nagyon szép, és valódinak tűnik.

Köszönöm, és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

Adam, Nottingham

Naše reference

Jó reggelt! Megérkezett a karácsonyfa, ami nagyon szép és majdnem olyan, mint egy élő fenyőfa. Elégedett vagyok vele.

Üdvözlettel, Alicia

Elektronikus értesítés

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailen keresztül fogjuk értesíteni Vásárlóinkat.

Legyél rajongó

KÖVESS MINKET: