Mega eladás! Kedvezmény 35 - 77 % Ennyi nap után fejeződik be

Prémium minőség a piac legjobbjától. Mi a különbség a 2D és a 3D tűlevél közöt

Mi a különbség a 2D és a 3D tűlevél közöt


 

Azok az idők már elmúltak, amikor már távolról látni lehetett a különbséget a műfenyő és az igazi fenyő között. Nézd meg a műfenyőinket, amik szinte tökéletes másolatai az igazi fenyőknek, sőt strapabíróbb, tartósabb minőségi anyagból készültek! Tökéletes tömör és természetes hatást érhetünk el a több rétegű gallyak, minőségi polietilén (PE) és PVC anyagokkal. A következő karácsonyfák közül választhat: 2D, 3D, vagy a különleges és közkedvelt Full 3D tűleveles kivitelezés. Ez nagyon jó választás azoknak, akik nagyon sok díszt raknak fel a fenyőfára. Amennyiben még új a 2D és 3D tűlevelek világában és többet szeretne tudni, kérem olvassa tovább!

Műfenyők 2D tűlevéllel

Az elmúlt pár évben megalkották a 3D és Full 3D tűleveles technikát, ami a legnagyobb részben meg is hódította a műfenyők világát, bár a 2D-s verzió is közkedvelt és keresett. Nem is vitás, hogy miért van még mindig így – a klasszikus 2D tűlevelek PVC anyagból készültek, amiket a kívánt hosszra, formára és sűrűségre vágtak. Amennyiben pénztárca barát, de még így is csodás fenyőfára vágyik, nézzen szét a 2D-s kínálatunkban!

Műfenyők 3D tűlevéllel

A gyártási folyamata ennek a puha 3D tűlevélnek egy kicsivel bonyolultabb, mint az előző technológiája! A 3D-s műfenyők gallyak végén minőségi polietilén (PE) tűlevelek vannak, amiket formára öntenek, így az ágak egészben vannak. A fa törzse felé az ágakon a klasszikus PVC tűlevelek vannak, szóval elmondhatjuk, hogy ez a fajta műfenyő az arany középút – egyfelől nagyon szép és élethű, másfelől még mindig megfizethető, amitől a 3D-s műfenyőt pénztárcabaráttá teszi.

Elektronikus értesítés

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailen keresztül fogjuk értesíteni Vásárlóinkat.

Legyél rajongó

KÖVESS MINKET: